VM

دهکده اندیشه‌ها
تعامل اندیشه‌ها، راهی مطمئن برای تغییر

Manimh

@Manimh

دانشجوی معماری و نویسنده رمان های پلیسی

comment
bookmark
more-options
comment
bookmark
more-options

«تا پای مرگ» ، اثری از لی چایلد (Lee Child)

اثری که مو به تن‌تان سیخ می کند!... رمانی 559 صفحه‌ای که وقتی شروع به خواندنش می‌کنید دل‌کندن و زمین گذاشتن آن برایتان سخت خواهد بود... !

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/licensed-image?q=tbn:ANd9GcQTEBNRtRyyeqX7mfYPE2JGjwAUkrOU49ldaK5l2Qv_0ViDHiNR6HWzZx1_DLt3NxyZ59kZyq1OAvAlWEE

«لی‌چایلد» نویسنده متبحر بریتانیایی 29 اکتبر 1954 در کاونتری بریتانیا متولد شد. سال 1994 بود که او بعلت تعدیل نیرو در تلویزیون منچستر از کار برکنار شد و به سبب علاقه زیادی که به ادبیات داشت، مقداری کاغذ و قلم خریداری کرد و سری کتاب‌های «جک ریچر» را روانه بازار کرد. چهار سال پس از آن، در جولای 1998، این رمان 559 صفحه‌ای در ژانر تریلر متولد شد… « تا پای مرگ» ( Die Trying ).

«تا پای مرگ» دومین کتاب در سری «جک ریچر» است. اثری که از همان اول هیجان را درون خونتان پمپاژ می کند. این رمان جذاب که با زاویه دید سوم شخص به رشته تحریر در آمده، روایتگر داستان جک ریچر، سرگرد ارتش است که در دوران پس از خدمتش سیر می‌کند. ماجرا از جایی آغاز می‌شود که این سرگرد قد بلند و چهارشانه در مقابل یک خشکشویی به کمک زن عصا به‌دستی می‌شتابد، اما هم زن و هم ریچر توسط عده‌ای افراد ناشناس گروگان گرفته شده و آنها را از کشور خارج می‌کنند…

در طول این رمان، لی چایلد با استفاده از قلم رسا و شگفت‌انگیز خود سکانس‌های به شدت هیجان‌انگیز را به عرصه‌ای از علم و دانش جنگ‌افزاری تبدیل می‌کند. طوری که شما باید با چنگ و دندان انبوهی از کلمات را پس بزنید و عمیقا با سلاحی که در دست شخصیت اصلی است، آشنا شوید و بعد، آنچه باید اتفاق بیفتد می‌افتد. بد نیست نگاهی به بخشی از متن داستان بیندازیم تا متوجه شویم:

« … ریچر چشمش را پشت دوربین گذاشت. دست راست را به طرف ماشه برد. چشم راستش را پشت دوربین گذاشت. نفسش را بیرون داد.

شلیک کردن با یک تفنگ تک تیر، الحاقی از خیلی چیز‌هاست. با شیمی شروع می‌شود. به مهندسی مکانیک متکی است. با علم بینایی و ژئوفیزیک و هواشناسی هم مرتبط است. فراتر از همه این‌ها زیست‌شناسی انسان قرار دارد.

شیمی به انفجار مربوط می‌شود. باروت پشت گلوله داخل پوکه باید بطور کامل، قابل پیش‌بینی، با قدرت و بلافاصله منفجر شود. باید گلوله را با حداکثر سرعت از لوله رد کند. وزن گلوله داخل خان بَرِت کمی از پنجاه گرم بیشتر است. یک لحظه بی‌حرکت است. یک هزارم ثانیه بعد، با سرعتی نزدیک به سه هزار کیلومتر بر ساعت به حرکت در می‌آید و لوله را به مقصد هدف پشت سر می‌گذارد. این باروت باید سریع، کامل و محکم منفجر شود. شیمی بغرنج. با محاسبه و تبدیل وزن، این شلیک باید بهترین شلیک دنیا باشد… »

علاقه‌مندان به مطالعه این رمان مهیج و نفیس، می‌توانند آنرا با ترجمه فارسی «محمد عباس آبادی» تهیه کرده و از مطالعه این کتاب نهایت لذت را ببرند.

 

comment
bookmark
|

نظر یا دیدگاه خود را، راجع به این نوشته در این محل درج نمایید.